Soul of Dubai

De Dubai Culture & Arts Authority (Dubai Culture), welke speciaal is opgericht om cultuur, kunst en het erfgoed van het emiraat in stand te houden, heeft afgelopen week op de Arabian Travel Market een nieuwe brochure ontwikkeld genaamd "Soul of Dubai" bomvol met verhalen van inwoners over de verborgen plekken van Dubai welke zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.
De brochure is speciaal ontworpen om toeristen een perfecte mix te geven tussen oud en nieuw Dubai. Soul of Dubai onthult veel gerenommeerde juweeltjes van de stad, van lokale eetgelegenheden, erfgoed, leuke boetiekjes en biologische markten tot schilderachtige parken en prachtige stranden. Onder andere bekende locaties zoals de Dubai Marina, Palm Jumeirah,en Jumeirah Beach worden uitgebreid beschreven in de brochure maar ook de minder bekende locaties zoals Nad Al Sheba, Meydan en Umm Suqeim krijgen volop aandacht.
De brochure is vanaf vandaag op een groot aantal plaatsen, waaronder bij Dubai International Airport, de vele winkelcentra's en de toeristische attracties in Dubai gratis verkrijgbaar.

Ga naar boven