Paul Walker

22/04/2014

DUBAI - De broers van Paul Walker hebben gemengde gevoelens nu ze op de filmset zijn van de film Fast & Furious 7. Ze vallen in voor de onlangs overleden acteur. "Ze vinden het heel spannend om voor de opnames in Dubai te zijn", laat de zus van Paul weten aan RadarOnline. "Maar het is ook heel emotioneel."
"Het is moeilijk om in Paul zijn schoenen te staan en om ineens te acteren", vervolgt zus Ashlie. Caleb en Cody hebben flink geoefend op hun script. "Ze willen hun broer eren en hun uiterste best doen." Volgens Ashlie zijn de jongens niet van plan om nu ook een acteercarrière na te streven. "Ze zijn geen acteurs. Dit is iets eenmaligs. Ze willen gewoon helpen met het afmaken van de film."
Eerder werd al bekend dat Caleb en Cody de rol van hun broer over zouden nemen in enkele onvoltooide scènes. Ze lijken erg op Paul, maar met behulp van een computerprogramma zullen 'eventuele uiterlijke verschillen' worden gemaskeerd.
De opnames van Fast & Furious 7 werden stilgelegd nadat Paul Walker overleed na een zwaar auto-ongeluk in november. Eerder deze maand werden de opnames hervat. De film waarin ook Vin Diesel, Dwayne Johnson en Tyrese Gibson spelen, staat voor april 2015 op de planning.

Ga naar boven